Buxy, France - Polarsteps

Allereerst feliciteer ik mijn kleindochter Emma. 'Emma, gefeliciteerd.' Vandaag 97 km gefietst, eerst door Dijon en vervolgens fietsen lans de wijngaarden. Geen hele zware beklimmingen, maar toch de hele dag klimmen en dalen. Vanmorgen een hoop gedoe om mijn fiets naar buiten te krijgen. Alle deuren zitten met die deurdrangers. Kom ik eindelijk bij de uitgang, deur op slot. Gaat pas om 07:30 uur open. Na een Uiteindelijk stond de fiets buiten en kon ik gaan ontbijten. In Frankrijk is het ontbijt een beetje karig. Er hangt een groot bord met de tekst dat je geen eten mee mag nemen. Maar toen ik wegging had ik toch het één en ander in mijn broekzak kunnen stoppen. Als een Volledammer in klederdracht ging ik naar buiten. Onderweg heel veel hagedissen gezien. Kom ik in mijn hotel voor komende nacht, wil ik een plekje reserveren in het restaurant, zegt een medewerkster, 'Complet'. Het hotel ligt prachtig, maar er zijn geen eetgelegenheden in de omgeving. Na een hoop gedoe mag ik toch om 19:00 aanschuiven. Ontbijt moet ik ook nog regelen, maar dat zal niet zo'n groot probleem opleveren. Mijn fiets staat dit keer onbeschermd buiten. Mijn achtertassen laat ik erop zitten in de hoop dat niet iemand een tas nodig heeft. Op één foto zie je de TGV rijden. Even inzoomen Nu eerst Emma bellen en douchen.
  1. AlexRamakers
  2. Fietstocht van Katwijk aan Zee naar Gibraltar v.v.
  3. Buxy