Matale District, Sri Lanka - Polarsteps

We zijn ongeveer 1,5 uur bij deze grot tempels geweest en daarna heeft onze chauffeur ons hostel gebracht in Sigiriya. We werden weer door super lieve gastvrije mensen ontvangen☺️. We kregen een drankje, maakte een praatje en toen zijn we gaan zwemmen in een riviertje op ongeveer 100 meter afstand. In deze rivier zaten allemaal van die knabbelvisjes dat was erg. Na even afkoelen zijn er terug gegaan om de hosts te helpen met koken. Het was super leuk om te zien wat voor kruiden ze allemaal gebruikte en hoe ze dingen maakte. Ze hebben namelijk palmbomen in hun achtertuin met kokosnoten 🥥 en hiervan maken ze zelf de kokosmelk. Ook verbouwen ze hun eigen tomaten en kruiden, dat was erg leuk om te zien😁! We hebben heerlijk gegeten en weer een super aardige man ontmoet die bij ons aanschoof en ook genoot van de kookkunsten. We hadden een heel leuk gesprek dus zijn later op de avond nog wat gaan drinken in een restaurantje en we hebben uren gepraat over van alles en nog wat. Nu gaan we snel slapen want we gaan morgen om 5:00 op pad😬😴. Jullie zien morgen wat we gaan doen😉 Ps: dat apparaat op foto 3 is om kokos te raspen🙂
  1. Sri Lanka
  2. Matale District