Stone 'N' String, Sri Lanka - Polarsteps

Vanmorgen zijn we vroeg opgestaan en kregen we weer een heerlijk ontbijtje van onze host😋. Ook had hij een soort kruid (Samhan) voor ons gekocht omdat we nog een beetje verkouden zijn en dit zou heel goed helpen hier tegen, echt deze mensen zijn zo lief. Daarna hebben we spullen gepakt, hebben we afscheid genomen van deze ontzettend lieve familie en zijn we op de bus gestapt naar Kandy. Na 3 uurtjes reizen kwamen we aan in de stad, we namen een tuktuk naar de nieuwe homestay en werden weer warm ontvangen door de nieuwe hostel een kopje thee☺️. Het verblijf is weer top! Op foto 4 zie je het uitzicht, ik heb alleen helaas nog geen foto’s gemaakt van de binnenkant. We raakte aan de praat met de host en hij vertelde wat over de stad. Het is een van de grotere steden in Sri Lanka en we moeten goed op onze hoede zijn, vertelde hij. Vooral 2 jonge meiden zoals wij😅. Heel fijn dat hij dit even had verteld en ons een beetje had voorbereid hierop. We merkte het ook meteen dat we in de stad waren, het was erg druk en er gebeurde veel om ons heen. Dit was voor ons erg wennen want we zijn in best rustige plaatjes geweest. De host raadde ons aan om de dansvoorstelling te bezoeken dus dat hebben we gedaan, maar eerst even lekker een koffietje gedronken en een broodje gegeten. De dansvoorstelling was erg mooi om te zien💃🏼🥁! Verder hebben we even wat gegeten bij een super leuk restaurantje en zijn daarna terug naar de homestay gegaan. De host maakte zich al zorgen om ons en zat te wachten tot we thuis kwamen! Hij had ons zelfs gebeld of alles goed ging. Bizar hoe ontzettend lief deze mensen zijn. Morgen hebben we weer een super leuke dag in het vooruitzicht dus dat zien jullie snel! Nu lekker slapen, weltrusten!🙂
  1. Sri Lanka
  2. Stone 'N' String