tp. Hạ Long, Vietnam - Polarsteps
In Ha Long Bay zijn we op boot gestapt met 14 gasten: 2 Canadese, 1 Slowaakse, 3 Franse(Vietnamezen op reis met hun familie) en 4 Vietnamezen. Vlak voor de kust zie je de scherp omhoog rijzende rotsformaties al liggen. Van de meer dan 1000 krijgen wij er maar een klein aantal te zien. Maar als je er dan tussendoor vaart zijn ze werkelijk prachtig. De steile wanden zijn daar waar het kan dicht begroeid. Ze gonzen van de cicaden waarvan er werkelijk duizenden moeten zitten. Boven de toppen zweven meerdere visarenden. Hoe mooi zou het zijn om met je eigen boot hier tussendoor te varen!
We stappen in een kano om het van dichtbij te kunnen ervaren. 🚣. Na de lunch en diner zien we een hele mooie zonsondergang. In de nacht 2 donderslagen en een fikse bui regen. Na het ontbijt(Vietnamese Style met mie) 🤔hebben we een grot bezocht. Vervolgens langzaam tussen de eilanden weer terug gevaren.
Ha Long Bay zit er op en stappen in het busje voor de trip terug naar Hanoi. Vandaar de nachttrein naar Hue. 🚂
Vietnam rondreis
tp. Hạ Long