Cedar Point, Verenigde Staten - Polarsteps
Vandaag stond dus onze eerste volledige dag Cedar Point op de planning, deze ging niet helemaal volgens plan :)..
Bij Cedar Point heb je ERT (Early Ride Time) als passholder, je mag dus 1 uur eerder het park binnen en enkele coasters zijn dan al open.
Dit deden wij dus, en met succes! 5 minuten wachttijd voor Maverick, een coaster met 95 graden drop, launch, scherpe bochten en 2 inveries, ontzettend tof!!
En toen, ging wij voor Top Thrill Dragster, de ene hoogste achtbaan ter wereld. Je wordt tot bijna 200 km/h gelanceerd naar een heuvel van 130m hoogte, bizar! Doodsbang ging we in het voorste karretje zitten, en daar gingen we! Wat een rush krijg je van die lauch, zoiets heb ik nog nooit gevoeld. We gingen gelijk nog 2x, super awesome!!!
Daarna nog Millenium Force gedaan, een lekker subway broodje gegeten en Iron Dragon.
Daarna kwam het andere weer om de hoek kijken.
Het ging echt KEIHARD regenen, waaien en onweren en wij stonden te schuilen onder een paraplu. Ineens ging ook overal de stroom uit, er bleken stroomlijnen over de weg gewaaid te zijn, het hele eiland zat zonder stroom. Niks deed het dus, nada. Niks aan te doen helaas dus we gingen terug naar het hotel.
Helaas bleek het park vandaag niet meer te gaan openen om reparaties uit te voeren. Hopelijk is het park gewoon morgen weer open....
We hebben wel hierdoor heel leuk kunnen eten bij de bar aan de overkant van ons hotel 'Thirsty Pony', deze staat in de regio goed bekend. Ik heb hier echt een MEGA burger op, en pa een lekkere steak. Prijzen zijn prima en helemaal voor de hoeveelheid die je krijgt, ik zit helemaal vol! Goede service ook weer hier!
Hopelijk kunnen we morgen wat meer doen in Cedar Point, maar alsnog hebben we een leuke dag gehad vandaag met een soort van 'verplichte' rust.
BenBlom
Rollercoaster tour