MainStay Suites Grantville - Hershey North, Verenigde Staten - Polarsteps

We kwamen rond een uurtje of 5 aan bij ons hotel, zag er van buiten heel luxe uit! Ook onze kamer is erg netjes, net even wat duurder maar ook net wat comfortabeler! Eerst lekker gegeten bij de keten 'Perkins' die overal zit. Net even wat luxer dan je standaard eten, voor rond de 10 dollar heb je een goede maaltijd met veel keuze! Bij Hersheypark heb je een 'Preview Plan' regeling. We hebben tickets voor 13-6 de gehele dag maar daarom mag je dus op 12-6 in de avond 2,5 uur voordat het park sluit GRATIS naar binnen. AWESOME regeling! Wij dus naar het park toe, komen we in superdruk verkeer terecht! Blijkt dus dan Hersheypark ook een Stadium heeft voor optredens, en vanavond treed Beyonce hier op! Toen we dus eenmaal in het park zelf waren was het super rustig met amper wachtrijen (we mochten zelfs bij de houten achtbanen Lightning Racer en Wild Cat blijven zitten!!). Park ligt er super netjes bij, overal waterkranen om te drinken, veel wc's en superveel achtbanen. Topper was Skyrush, deze achtbaan lijkt op eerste gezicht niet heel indrukwekkend (is rond de 65 meter hoog) maar geeft echt bizarre airtime weg! Ik moest me gewoon vasthouden omdat ik dacht dat ik uit het karretje viel! Storm Runner is ook zo'n topper met een hele heftig launch. Ja gaat binnen 2 sec. van 0 naar 120 km/h! Echt een hele lekker launch al is de baan erna wel kort. Morgen bezoek we het park de gehele dag, hopen dat het weer lekker rustig wordt op een maandag :)
  1. BenBlom
  2. Rollercoaster tour