Dorney Park & Wildwater Kingdom, Verenigde Staten - Polarsteps

Vandaag hadden we een gewaag plan, 2 pretparken op 1 dag! Gezien Dorney Park 1 uur rijden vanaf ons hotel is, en vanuit Dorney Park het weer 1,5 uur rijden naar Knoebels is besloten we te proberen of dit haalbaar was. Dorney Park is onderdeel van de Cedar Fair chain, en hier konden we dus eten + onbeperkt drinken wat een voordeel was. Gezien we al zo verwend waren met alle achtbanen vielen de 'rides' hier een beetje tegen. Het park is wel erg mooi onderhouden en ligt er mooi groen en netjes bij. Het mist alleen een echte topper om meer mensen naar binnen te trekken, het was ook echt uitgestorven in dit park. Nergens langer dan 5 minuten wachten, ook voor front seat. De beste achtbaan vonden we hier Talon, een hangende inversie achtbaan die best intens was! Hier gingen we trouwens ook in de bekende 'boomstammetjes' die we ook in NL hebben maar we kwamen hier ZEIKNAT uit, dit hadden we niet verwacht gezien deze er best onschuldig uitzagen maar echt bizar hoe nat we hier werden. Na alle achtbanen gedaan te hebben was het een uur om 2 's middags en toen besloten we naar Knoebels te gaan gezien hun tot 21.00 open waren! Dorney Park, als je er in de buurt ben even binnenstappen maar ga er niet voor omrijden ;) Ga dan naar Hersheypark.
  1. BenBlom
  2. Rollercoaster tour