2760 Parkway, Verenigde Staten - Polarsteps

Vanuit Carowinds vetrokken we naar Pigeon Forge, een dorpje vlakbij Dollywood wat onze volgende bestemming zou zijn. Vanuit Carowinds is dit zo'n 3 a 4 uur rijden. Tennesse heeft veel bergen met veel groen en soms een paar uur geen enkele stad. Prachtige omgeving met kronkelwegen, ferry en ik waren echt aan het genieten! Helaas stopte de ruitenwissers van onze auto ermee, we konden er niet veel verder mee rijden. Helemaal in de stress natuurlijk maar ik had gebeld met Avis en hun gaven aan dat er een nieuwe auto opgehaald kon worden bij een vliegveld 20 minuten bij ons vandaan, zo geregeld! Echt top weer! Had ik al gezegd hoe behulpzaam en vriendelijk mensen hier in amerika zijn? Echt heel leuk, iemand spreekt je bijv. op het tankstation aan omdat hij merkt dat we niet hier vandaag komen, helpt ons en blijft 10 minuten met ons praten, super leuk! Nadat we de nieuwe auto gefixt hadden (Mazda 3) konden we weer doorrijden. We kwamen rond 21.30 aan in Pigeon Forge. Dit is een soort vakantiebestemming voor Amerikanen. Denk aan grote led signs, mega reuzenrad, live muziek overal en moonshine brouwers. Bij zo'n moonshine brouwer kon je proeven, moonshine is een soort van sterkere Whiskey, sterk spul dus. Er zijn wel 30 verschillende smaken, van appel/cinnamon tot bitter/zuur van alles en nog wat. Pa en ik vonden de Cinnamon variant het lekkerst, helaas niets meegenomen omdat het niet het vliegtuig in mag ;). Nu lekker slapen en morgen naar Dollywood, 10 minuten van ons hotel!
  1. BenBlom
  2. Rollercoaster tour