Knoebels Boulevard, Verenigde Staten - Polarsteps

Rond een uurtje of 3 kwamen we aan bij Knoebels. Dit park staat niet bekend om zijn extreme coasters of hoge thrill maar meer om gezelligheid, sfeer en lekker eten! Een leuke break van al het coastergeweld dus! Het grappig van dit park is dat er geen entreeprijs of parkeergeld gevraagd wordt. Je parkeerd je auto en loopt zonder enig hekje of wat dan ook naar binnen, heel apart! Omdat het dus gratis entree is zie je ook overal picnic plekjes, er is een campergebied en een zwembad. Je kijkt links en je ziet wat oudjes op een bankje zitten en rechts zie je een achtbaan, leuk gezicht! Je betaald per attractie, voor een grote achtbaan 3 dollar per rit. Je kan ook een bandje kopen voor onbeperkte ritjes en na 5 uur werd deze de helft van de prijs. We gingen dus eerst eten en rond 5en konden we een bandje krijgen. Kosten 28 dollar per persoon voor onbeperkte ritjes, geen slechte deal. Eten was trouwens heerlijk! De reputatie die ze hebben klopt! De sfeer die in dit park hangt is ongekend, zo leuk en gezellig en rustig, heel fijn! Hier kan elk gezin zich vermaken. Toch hebben ze met Phoenix en Twister 2 hele goede houten achtbanen staan die wij erg vet vonden en Impulse was een looping achtbaan met een verticale drop, niet heel bijzonder maar wel leuk voor zo'n park. Het was hier ook echt uitgestorven qua wachtrijen, dus alle achtbanen meerdere keren gedaan en zo haalde we alles uit onze verkregen armbandjes ;). Leuke vermelding is Flying Turns, deze is on-site in elkaar gezet met alleen maar echt hout. Een soort van bobslee achtbaan maar dan heel erg tof gedaan. Niet een super grote coaster maar wel de enige in zijn soort over de gehele wereld. Al met al is Knoebels fantastisch, achteraf gezien hadden we de gehele dag hier moeten spenderen en Dorney links laten liggen maar nu hebben we wel beide pretparken ervaren. Morgen gaan we naar Six Flags Great Adventure, met Kingda Ka (hoogste achtbaan ter wereld) en El Toro!
  1. BenBlom
  2. Rollercoaster tour