Ko Pha-ngan, Thailand - Polarsteps

Mic dejun britanic (bleaks!) la hotel. Urcat in bena unui pick-up (drumul era destul de abrupt si Commuterul nostru s-ar fi chinuit). Mers la o plaja pt hipsteri europeni in capatul opus al insulei, vestita pt white moon parties, cand e destrabalare totala. Zacut la soare, baie in ocean, bere, (young) coconuts, pranz la terasa unde am mancat creveti cruzi cu sos de lime si chilli (yummmy!) si nelipsita Tom Yum. Intors cu pick-up in oras. Oprit la o piata unde ne-am imbatat cu arome, culori, forme. De departe cea mai diversa piata in care am fost vreodata. Am gasit interesant ca niciun vanzator nu avea aceeasi marfa cu altul, de unde si diversitatea. :) Prins inca un mic episod de ploaie, intors pe jos pana la hotel. Cina la 18:30 la L'Alcove, un bistro super cochet frantuzesc pe malul oceanului, muzica live, fire show, french-thai fusion food, prosecco (again!), vin rose, apus, paturi pe plaja, selfie. Am intalnit un irlandez simpatic pe plaja care ne-a facut cateva poze. Lucra in constructii, primise recent tax refund si a decis sa stea vreo 2 luni in Thailanda :). Back to food, ca doar de-aia am venit. Am comandat ca inecatii cea mai multa mancare - 4 platouri pt 2 persoane, nu prea am avut unde sa le depozitam pe masa. Mancarea delicioasa: charcuterie, creveti trasi in whiskey, tartar de ton, carpaccio de vita locala. O nota speciala pt ambianta localului, mic, cochet, discret luminat, cu paturi/bancute inaltate cu masa in mijloc, muzica faina in surdina. Am plecat foarte fericiti acasa. :)
  1. CalinAlexandru
  2. Umami Thailand