Ko Pha-ngan, Thailand - Polarsteps

Am ajuns la resortul nostru - Dakanda. La prima vedere arata mult mai bine decat cazarea anterioara. Pasim optimisti mai departe catre camere. Casute individuale mari, spatioase, frumoase, totul arata minunat si pare ca suntem la cativa pasi de plaja. Lasam bagajele repede in camera si ne indreptam catre mare. Prins apus spectaculos pe plaja, sorbit cocktailuri, muzica faina in fundal. Spiritele incep sa se ridice. Ne imbracam pe fuga pentru a merge la cina - un (alt) restaurant italian, specializat in pizza & lasagna. Si ce pizza!!! Mmm, delicious. Chiar si Danei i-a placut :). Atmosfera faina, pe plaja. Elena ne-a spus povestea proprietarului, care plimbandu-se intr-o seara in Italia, pe plaja orasului unde s-a nascut, primeste o amenda de la un jandarm. Se pare ca statul pe plaja noaptea tarziu reprezenta o infractiune mai nou. Prin urmare si-a facut bagajele si s-a mutat in Thailanda, unde si-a deschis un mic restaurant pe plaja unde serveste o super pizza. Incep sa se contureze mai bine in mintea noastra povestile si motivele plecarii acestor oameni. Americanii-s de vina!! :)
  1. CalinAlexandru
  2. Umami Thailand