Surat Thani, Thailand - Polarsteps

Este uimitor cum nemultumirea si in general stimulii negativi externi apropie oamenii in a good way. Micul nostru grup vesel incepe sa se lege din ce in ce mai mult si mai fain. Ne-am intors in Khanom, si seara am stat cu toata gasca la baut pe terasa, fara Elena. Ne-am intins pana tarziu in noapte povestindu-ne vrute si nevrute, ne-am impartasit ofurile si nemultumirile adunate de-a lungul excursiei si toate gandurile au fost la unison. Concluzia generala: experienta ar fi putut fi mult imbunatatita daca Elena ar fi fost mai comunicativa, ne-ar fi cerut feedback, ar fi organizat tranzitul intre cazari altfel decat in mijlocul zilei, o cazare un pic mai decenta in Khanom, nu ne-ar fi dus sa mancam in lcouri dubioase netestate in prealabil (!) si in general daca nu se comporta ca si cum ar face-o numai pentru bani. In spiritul critic caracteristic am estimat impreuna si cam care a fost castigul ei din aceasta tura: cam 4.000€. Not bad pt o tura de 10 zile cu 8 oameni. Revenind la o nota pozitiva, pana la finalul serii ne-am facut deja planuri sa ne revedem pe 29 aprilie la invitatia lui Yvonne, acasa la party-home-ul ei. Dan ne-a invitat la Wineup in Cluj si Ileana & Alexander la ei in Belgrad. La finalul vacantei plecam cu 6 prieteni noi. Macar pt atat, multumim Elena. P.S. Astazi am avut prima (si singura) experienta culinara autentica thailandeza. Am vizitat un pic sat de pe o insula recent conectata printr-un pod de continent. Am facut o tura de insula in care am vazut case sarace dar oameni si in special copii veseli. A fost o experienta personala, pe care fiecare dintre noi cred ca a resimtit-o intens. P.P.S. Am avut parte de cel mai spectaculos apus ever!
  1. CalinAlexandru
  2. Umami Thailand