Great Barrier Reef, Australia - Polarsteps
Gisteren vroeg Toby of ik naar The Great Barrier Reef wou, ik dacht ja waarom niet, nu we er toch zijn…
Dus meteen de tour geboekt, een tour in een kleinere boot met een glazen bodem, snorkelen, en duiken! :D
Om 8 uur vertrokken we, na een uurtje varen waren we op de eerste locatie. Ondertussen hadden we al een lekker ontbijtje gehad, bakje koffie, veiligheidsinstructies enz. enz.
Toby en ik zaten in groep 2, dus we kregen eerst de tour in de kleinere boot, de gids vertelde over The Great Barrier Reef, en alles wat we zagen onder water!
Toen we terug op de boot waren kregen we alle apparatuur voor het duiken, en dat was echt gaaf! Samen met de duikinstructeur waren we ongeveer 25 minuten onder water.
De kleuren, het koraal, de vissen, echt een bijzondere ervaring!
Daarna konden we gaan snorkelen, zwemmen waar je maar wou, dat was echt relaxed! Heb een paar mooie foto’s gemaakt met mn camera!
Na een goede lunch zijn we naar de 2e locatie gevaren, hier kon je naar een kleine zandbank.
Je mocht zelfs een biertje meenemen haha, dus met een biertje de kleine boot in, richting de zandbank.
Lekker languit in het zand met een pilsje in de hand, op een eilandje ver van de waterkant! xD
Vanuit hier kon je terug snorkelen naar de boot, dit heb ik samen met een duikinstructeur gedaan, die liet ons alle mooie plekjes zien!
Heb Nemo ook nog gevonden!
Australië
Great Barrier Reef