Boulder City, United States - Polarsteps
Vandaag rustig begonnen. Zonnetje scheen lekker vroeg, dus voor vertrek eerst even een duik in het zwembad. We wilden vandaag vlak voor Las Vegas bij Lake Mead zien te eindigen. Eerst nog snel wat boodschappen gedaan onderweg. Je komt natuurlijk weer van alles tegen op de parkeerplaats. Een Jeep hier is toch wat anders als bij ons. Voor het eerst sinds we vertrokken waren kwamen we weer op een snelweg te rijden. De Interstate 15 van St. George richting Las Vegas is op zich een mooie om te rijden. De wind onderweg nam onderweg echter flink toe en de camper begonnen als we de wind schuin op de zijkant hadden behoorlijk te klapperen. De route via de 169 naar Echo Bay voert door National Park Vulcany of Fire m.a.w. de woestijn. Je komt er niemand tegen. Ook Echo Bay was volledig verlaten waarop we besloten door te rijden naar Boulder City om daar naar Lake Mead RV Village te gaan. Dus nog eens 60 mijl "onely the lonely" door de woestijn sturen. De wind was om gek van te worden, de camper slingerde van links naar rechts en klapperde van tijd tot tijd dat het een lieve lust was. Maar uiteindelijk de campground wel bereikt. Mooie plek met schitterend uitzicht op Lake Mead. Het wordt een leuk nachtje want we staan lekker in de wind en volgens de campbeheerder Don wordt de wind (oh yeah, it's a heavy breeze...) niet minder.😡 Morgenochtend snel weer verder. Op weg naar een mooie plek waar we al eens eerder geweest zijn.
USA reis
Boulder City