Bangkok, Thailand - Polarsteps

De eerste dag in Bangkok hebben we (met behulp van wat drankjes) afgesloten op Khao Sang road, met redelijk wat slaaptekort als gevolg, maar wél nog genoeg motivatie om een wekker te zetten voor het ontbijt 💪🏼. Khao San road was een interessante ervaring. Bij iedere bar hoor je keiharde muziek, worden er buckets met drank aangeboden en proberen ze je binnen te loodsen naar de zogenoemde ‘pingpongshows’. Vroeg me in eerste instantie af waarom dat zo’n groot ding is hier, maar kwam er vervolgens achter dat er tijdens deze evenementen niet gepingpongd wordt 🤢. Na rustig te zijn hersteld bij het zwembad zijn we wederom naar Khao San gegaan, dit keer voor een Thaise massage. Ik zou deze ervaring beschrijven als interessant, intens en pijnlijk. Daarbij moet ik wel melden dat ik sinds dit marteluurtje geen pijn meer aan mijn schouders heb (maar wel blauwe plekken op mijn schouderbladen denk ik). Last but not least hebben we ook bijna allemaal een schorpioen opgegeten 🦂. Voor de geïnteresseerde; het smaakt droog en zout. Geen aanrader, maar wel iets wat ik van m’n bucketlist af kan strepen!
  1. Thailand
  2. Bangkok