Oberhausen, Germany - Polarsteps
In de ochtend hebben we bij de Maccie ontbeten! Ze hebben in Duitsland een veel uitgebreider ontbijt, dan in Nederland. Dat was heel lekker. Tegenover de Mac zat een Lidl. We zijn hier ook nog heel even langsgegaan, omdat ze hier ook meer aanbod hebben dan in Nederland en alles goedkoper is.
Na het ontbijt in Essen zijn we doorgereden naar Oberhausen. Daar is een heel groot winkelcentrum (CentrO). We hebben echt een uur lopen zoeken naar een parkeergarage! Het was zo druk.. maar uiteindelijk waren we er hoor. Bij de NewYorker heeft Dewi nog wat ondergoed geshopt. Er was zelfs een hele mode show in het winkelcentrum. Daarna zijn we naar een aantal winkeltjes ergens in duitsland heen gegaan. Ze hebben daar zoveel andere dingen! Opgegeven moment lag ons hele winkelkarretje vol. Nou uiteindelijk zijn we rustig richting huis gereden. Op de terugweg hebben we een snelheid bereikt van 198 km/u! Het is jammer dat ik geen filmpjes kan downloaden op deze app! Eenmaal thuis aangekomen hebben we wat op thuisbezorgd besteld.
DewiHoffs
Duitsland 2019