Lácar, Argentina - Polarsteps

Eenmaal in Argentinië lachte de zon ons weer tegemoet en kwamen we in het dorpje Villa la Angostura aan, wat ons heel erg aan El Calafate deed denken. Als je op reis bent mis je natuurlijk altijd dingen van thuis en dit weekend waren al mijn vrienden naar een festival waar wij goede herinneringen aan hebben. We konden het dus niet laten om even de gestuurde foto’s en filmpjes te checken. We hadden in dit dorpje voor het eerst te maken met een verbod op wildkamperen. Nu kunnen we dat natuurlijk negeren, maar we zaten er na een lange dag niet op te wachten om uit ons bed gelicht te worden om naar een camping te verkassen. We besloten het voor te zijn en een camping te zoeken. De enige die open was, was idioot duur. We hebben allebei 2 uur onder de warme douche gestaan om ons geld er maar weer uit te krijgen. Onze volgende stop van San Martin de los Andes en ik denk dat dit het leukste plaatsje was waar we zijn geweest. De zon scheen, leuke bootjes in de haven, superleuke huisjes en restaurants. Ja, dit was de plek waar wij eindelijk die Argentijnse steak zouden eten. Na 300 gram vlees en bizar groot glas rode was, wankelden we voldaan weer de tent uit om ons meest recente favoriete kampeerplekje op zoeken. Aan het meer, geen ziel in de buurt, muziek, spelletje, wijn. De volgende dag richting de grens, wat heet....een dichte grens -.-‘ We konden weer terug om zo de grens te pakken richting Pucón, onze volgende mega uitdaging wachtte daar op ons.
  1. Zuid-Amerika
  2. Lácar