Sydney, Australia - Polarsteps
Mijn laatste dagen in Australië.
Ik had graag meer tijd in Sydney gehad, wat een mooie stad!
Jasmine besloot op het laatste moment met me mee te gaan, we gaan elkaar tenslotte een hele tijd niet zien. Dat was natuurlijk weer heel gezellig! Ook haar zus met man Jessie en Sam kwamen vanuit de Blue Mountains naar Sydney om ons nog even te zien.
We hebben uiteraard het operagebouw en de harbour bridge bekeken. Erg leuk om zo'n beroemd gebouw eindelijk eens van dichtbij te zien.
Ook hebben we het ANZAC (Australia New Zealand Army Corps) monument en de botanische tuinen gezien en hebben we heerlijk Japans gegeten. Sydney is een hele multiculturele stad met een grote Aziatische community en dus een overvloed aan lekker eten.
De volgende dag zijn we naar het aquarium en wildlife sanctuary geweest, waar we haaien, kwallen, een zeekoe, een reuzenschildpad, een reuzen kreeft en roggen hebben bewonderd. Ohja, en natuurlijk de hele crew van Finding Nemo;)
Op mijn allerlaatste dag in Australië hebben we gewandeld door "the rocks", het oude centrum van Sydney. Ook zijn we met de pont naar Luna Park -het ouderwetse pretpark aan het water- geweest en savonds naar een "dine 'n drag" show. Sydney staat bekend om zijn levendige Queer scène, dus een dragshow was een must en een geweldige afsluiter van het 2e deel van mijn trip!
En Jasmine en Nick, ik ga jullie missen!!!❤
Op naar hoofdstuk drie, Zuid-Amerika.
Wereldreis Eva
Sydney