Thames-Coromandel District, New Zealand - Polarsteps
Vandaag van Russell naar Whitianga gereden, ruim 400 km, grotendeels door heuvelachtig terrein. De Franse eigenaren van ons eerste huisje, Gerard en Marie Christine, hebben ons lekker gemaakt voor hun airbnb op Bali 🛕🛕. Ach ze hebben maar drie huizen en verdelen het jaar over deze plekken, ze hebben het goed voor elkaar, super aardige mensen, moeten we zeker eens weer langsgaan 😉.
Gelukkig reden we zuidwaarts, veel Aucklanders hebben een bach (buitenhuis) in de Bay of Islands en reden in lange files Noordwaarts. Onderweg nog even een stop gemaakt bij een Nederlands winkeltje in de buurt van Auckland. Anne had haar mede students nog iets typisch Nederlands beloofd, en als je dat niet bij je hebt dan haal je het gewoon 😁. Na het uitgestrekte Auckland met 1,6 mln inwoners te zijn gepasseerd kwamen we aan in de Streek de Cormandel. We worden warm onthaald door John en Larissa. Wederom een huisje met uitzicht op zee, check 🌟. We sluiten de avond af met heerlijk Thai eten, tip van Anne die hier al eerder was geweest, toch handig zon gids.
Rondreis Nieuw Zeeland
Thames-Coromandel District