Weissensee, Austria - Polarsteps

Donderdag 23 januari Gelijk na het eten van gisteravond gingen we met een hele groep van het hotel naar de bingo. Helaas niets gewonnen maar wel veel gelachen. Daarna nog even nazitten in de Stube. Vanmorgen na het ontbijt ging Jos met Annemieke naar het Grote Meer om te schaatsen en naar het Kleine Meer om naar de wedstrijden te kijken (volgens mij de marathon). Maar ik ging natuurlijk weer lekker skiën met mijn mooie carve ski’s. Het was weer supermooi weer en schitterende pistes. Lekker 1 1/2 uur in het zonnetje gezeten met een Apfelstrudel mit Sahne en leuk gekletst met mensen van Weissensee4Kids.nl ‘s Middags ook weer een aantal keer op en neer geskied en even Strava aangezet: 9,84 km in 35 minuten met een hoogteverschil van 904 m. Nog even naar de VVV geweest voor informatie over Nassfeld, een ander skigebied hier in de buurt, maar dan moet ik wel met de bus die om 9.00 uur vertrekt en om 16.00 uur weer teruggaat. Daarna zwemmen, massagestoel en sauna. Vanavond Schollfilet Tiroler Art!
  1. HannekeSchrijen
  2. Weissensee 2020