Cardona, Spain - Polarsteps

Afgelopen nacht hebben we een onweer meegemaakt wat we lang niet zo hebben ervaren. Puissant harde knallen en heel heel heel veel regen. Het zou de slechtste dag van de huidige periode worden. Hele dag regen en zondag ook weer. Maar gelukkig kun je dan meerdere weer apps opstarten en er is er altijd wel een die goed weer aangeeft. En het was droog zodat we buiten konden ontbijten. Toen werd besloten om naar Cardona te fietsen, een eeuwenoude vestigingsplaats met een kasteel op de heuvel. Ruim 20 km enkele reis en zeker niet over vlak gebied. Via Solsona en dreigende lucht werd na ruim een uur en veel klimmetjes de plaats bereikt. Helaas is het dan ook nog strak omhoog maar het lukte om bij de stadsmuren de 🚴‍♂️ te parkeren en te voet omhoog. Eerst bakkie doen en daarna lopend verder omhoog. De plaatjes spreken voor zich. Daarna terug en bij Solsona terras en wat boodschapjes. Op de ⛺️ konden we nog wat opruimen en een verlate tapas doen. Daarna in de camper vanwege aangekondigde ⛈️. Later weer heerlijk gegeten in het super restaurant
  1. Camper reis 2022 HA HR
  2. Cardona