Tilburg, Netherlands - Polarsteps
Voorspoedige reis met alleen wat oponthoud bij Bruxelles, we hadden beter over Gent terug kunnen rijden, maar das achteraf geklets, uiteindelijk viel het nog mee en bij Anvers bijna geen file rijden meer, klein half uurtje later thuis dan gepland.
Ik moet nu echt mijn mening herzien, na jaren niet meer in Frankrijk te zijn geweest gewoon omdat ik er niet van gecharmeerd was en dat had dan meer op de personen betrekking dan op het land zelf.
Eigen ervaring nu: gewoon vriendelijke, hulpvaardige, aardige mensen die moeite doen om je te begrijpen. Top! Zo kan het dus ook; la douce France een nieuwe ervaring voor mij.
Blij dat we met de UP zijn gegaan en niet met mijn auto, die smalle weggetjes waar we in toeristische gebied doorheen reden waren wel heel erg smal soms, maar ook erg mooi, Normandië is prachtig, veel te zien en te doen, voor veel meer dagen dan de 3 nachtjes die wij er gespendeerd hebben. Een aanrader, zo ook ons hotel City O appart hotel, dicht tegen het centrum (op loopafstand) met een kleine kitchenette maar van alle gemakken voorzien.
Wat het centrum betreft in de avond, in de juiste straatjes was het zadagavond een drukte van belang, gezellig zag het eruit, je moet dus weten waar je moet zijn.
Resumé van het weekend: een zeer interessant, indrukwekkend, gezellig, onderhoudend en fijn weekend zo samen met Thomas. Knul ik heb er volop van genoten , bedankt voor je gezelschap en de fijne gesprekken. Kus mam 💟
oh ja leuke verrassing thuis: parkeerboete, met dank aan de gemeente Tilburg, ach opplussen maar bij het weekendbudget deze keer
Met Thoom naar Normandië 🫶
Tilburg