Lakes Civil Parish, United Kingdom - Polarsteps
Vandaag met de bus naar “the most scenic part of The Lake District” als altijd verzamelen bij ons voor de deur - waar tegenover constant mensen in en uit lopen naar de “bootroom”. Daar kun je schoenen en kleren laten drogen heb ik gisteravond ontdekt.
Dit wordt de eerste dag zonder zon, met regen en hebben we de dagelijkse kreet “ take your waterproofs, this is The Lake District, you never know whats gonna happen” ter harte genomen.
Allemaal uitgezet bij een parkeerplaats met kroeg - steeds het natuurlijke eindpunt van elke wandeling - waarna Stance en Emilie met groep1 en de rest met groep.
Het bleef tot na de lunch droog, daarna begon het eerst langzaam te regenen en tenslotte ging de hemel open.
Groep 2 was al een uur in de kroeg toen Stance en Emilie doorweekt arriveerden. Stance nieuwe grote vriendin Judith hield de groep verschrikkelijk op. Waar iedereen last van had behalve Judith zelf.
De regen is niet meer opgehouden - we hebben de avond doorgebracht met bridge, rode wijn en een aantal met de grote hfHolidays quiz, team poffertjes (glansrijk verloren).
IrenevanPelt
Lake District