Coniston, United Kingdom - Polarsteps

Vanwege de weersvoorspelling ging niemand van ons vandaag mee wandelen. “Het wordt echt slecht en het zicht zeer belabberd” trok ons niet over de streep. We hebben de lopers uitgebreid uitgezwaaid. Stance en Emilie zijn met het busje dat deze week de discovery tour doet meegegaan. De rest heeft de auto naar Ambleside genomen en is na de koffie direct een paar winkels ingedoken. Rydal bezocht - waar de dames Willems ook waren - grote landhuis op de thee. Wij hebben het huis en de tuinen van Woodworth bezocht ( recht tegenover het landhuis). Beroemdste dichter van het Lake District, waar wij helaas nog nooit over gehoord hadden. Maar nu wel! Beroemd verhaal over bloemetjes. Toen begon het toch eindelijk te regenen en hebben we plannen voor een tocht naar Windermere geschrapt en zijn terug naar huis gereden om heerlijk op bed tennis te kijken, te lezen en bij te komen. Eindelijk de taart van Joyce opgegeten. Zo meteen het zes gangenmenu en God weet wat voor entertainment programma. Dat laat al elke avond zwaar te wensen over “ so we ain’t got our hopes up”
  1. IrenevanPelt
  2. Lake District