Salzburg, Austria - Polarsteps

Goedemorgen! Ik (Iris) start de ochtend met hardlopen langs de oude binnenstad en langs het water, ontzettend mooi, niet verkeerd zo’n uitzicht! 🏰 zelfs wat mooie hoge bergen gezien, die tot nu toe helaas nog achter de wolken bleven hangen! Luc moet zich vandaag gratis zelftesten via het hotel, zijn vaccinatie is nog te kort geleden helaas, dus voor hij aan het ontbijt mag moet er getest worden, primaaa. Negatief natuurlijk ✅ Na het ontbijt nemen we Tijmen mee naar de speeltuin, het is alweer bijna tijd voor zijn slaapje dus nog even wat extra vermoeidheid creëren 🤠 Nadat ons mupke wakker is vertrekken we de oude stad in voor lunch en een echte Mozart Kogel, schijnt iets met chocolade, marsepein en pistache te zijn 😳🔝 (en dan moet ik er wel eerlijk bij vertellen dat ik de eerste avond als ‘verrassing’ zo’n bal bij het tankstation had gehaald, voor een WOEKERPRIJS helaas.. en het smaakte naar niets, daarna nog een preek van Luc gekregen, dus deze waren erg welkom 🤗) we lopen daarna recht tegen het speelgoedmuseum aan, vooruit dan maar, hij stond toch al op het lijstje en buiten is het super druk en warm.. Wat een goed idee blijkt dat!!! De eerste ‘kamer’ ligt vol met Brio treinbanen, Tijmen is in de wolken 😍🚅 er volgen nog vele kamers met bouwblokken, keukentjes, knuffels, het is echt leuk gedaan. Vermoeid en voldaan gaan we richting hotel. Luc haalt lekker Indiaas af als avondeten!🍚🥘
  1. Salzburg, Oostenrijk
  2. Salzburg