Tokyo, Japan - Polarsteps
For at være helt ærlig, så var jeg ret træt af at skulle forlade Hong Kong- ikke fordi jeg manglede at se noget, men fordi byen simpelthen bare var for fed!
MEN, efter bare én dag her i Tokyo, så er alt ok igen. Tokyo er en stor by, hvor der ca. 14 mio. Mennesker, men modsat Hong Kong, så er arealet også kæmpe stort! Som man kan se på metrokortet, så er der rimelig mange linjer, og det er lidt kompliceret..
Mht metro, så var vi ret heldige at få 2 metrokort af 2 danskere vi var på Cruise med på Halong Bay, hvorpå der faktisk er ret mange penge på! Den anden vej fik de vores Cambodjanske penge, som vi ikke lige havde fået byttet (værdi ca. 6-7kr), mens der lå over 400kr på mit metrokort.. :)
Den første dag er blevet brugt på at se midtbyen, det gjorde vi fra 40-etage i World Trade Center bygningen, hvorfra man kan se den (forhåbenligt) snart færdige OL-by. Herefter gik turen til Det royale palads, som man kun kan se udefra, da den nye regent bor derinde. Dagens sidste aktivitet var et cruise på Sumida-floden!
Efter 2 dage her i Japan, så tror jeg det nok bliver ganske udemærket at være her.
JakobNikolajTinggaard
Asien 2019