Key West, United States of America - Polarsteps

Wat is het hier prachtig en waarschijnlijk heel duur. De meest luxueuze plekjes hebben we onderweg hierheen gezien. En nu zitten we zelf in een prachtig appartement met zeezicht. We hebben een zee aan ruimte wat een groot contrast is met de afgelopen 14 dagen in de camper. Het heeft allebei z’n charmes. De eerste avond nog op stap geweest. Wat een drukte en gezelligheid. Jong en oud door elkaar heen. Wij zitten daar ongeveer tussenin of schatten we dat een beetje verkeerd in. Zondag beetje brak maar een wandelingetje door de stad waarbij we ook twee cruiseschepen zagen liggen en s‘middags naar het strand! We vroegen ons af waar iedereen verbleef want het strand was heerlijk leeg. Waarschijnlijk waren de meesten er nog slechter aan toe dan wij en was de afstand een drempel. Bij point south langsgekomen. Hier stond een enorme rij. Iedereen wil hier op de foto. Een uurtje later hadden we regen wat ook maar tijdelijk van aard was. Het contrast is wel heel opmerkelijk. Vanavond in de haven bij het hotel een zeekoe gezien. Je vraagt je af wat zo’n beest hier zoekt, maar indrukwekkend is het wel.
  1. Oost - Amerika
  2. Key West