Agadir, Morocco - Polarsteps

VERSLAG OKKI: Via een mooie route langs de kust aangekomen in Agadir. Het is hier een echt toeristenoord. Even geluncht bij de Mac om met de WiFi de accommodatie opties te bekijken, de tweede McArab van de week gegeten. Agadir heeft een mooi strand, boulevard en heel veel hotels. Wij zitten ook voor een nachtje in zo'n enorm hotel, mรฉt zwembad.๐ŸŠ๐Ÿฝ Hier hebben we natuurlijk gebruik van gemaakt. Het hotel ligt naast het strand, we hebben ook nog een duik genomen in de zee, ๐Ÿ–het zwembad was toch wat warmer. Ik heb weer een heel stuk gelezen van Digital Fortress (Dan Brown). ๐Ÿ“šNa het eten en het zoeken naar de autosleutel had ik Medina Agadir in GoogleMaps ingetypt. Toen we aankwamen stonden we voor een namaak Medina waarvoor je entre moet betalen. In 1960 was er een aardbeving in Agadir die de hele stad heeft verwoest. Ze hebben de hele stad opnieuw moeten opbouwen, er is dus alleen een "nieuw" vakantieoord. Jammer, toen maar gegeten op de boulevard. Veel Marokkanen verzamelden zich op het strand. Toen de zon onder was gingen de mannen samen op het strand naar het oosten bidden, daarna gingen ze bij hun groepje zitten eten. Er komen hier vooral veel Engelsen. Teruggelopen naar het hotel, papa zingt mee met animatieliedjes die hij nog herkent van toen hij en mama de animatie in Cyprus deden, 20 jaar geleden. Vanavond even genieten van de WiFi en morgen het binnenland in!โ›ฐ
  1. Morocco ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡ฆ
  2. Agadir