Ouarzazate, Morocco - Polarsteps
VERSLAG OKKI:
Vanochtend na het ontbijtbuffet weer in de auto gestapt. Eerst via de Carrefour voor lunchinkopen richting Taroudant, Google Maps leidde ons over de provinciale weg in plaats van de nationale😐, maar wel weer veel gezien. In Taroudant gestopt voor een plas, koffie en eau avec gas - pauze. Het was een echt Marokkaans stadje, maar niet heel bijzonder, iets wat de reis naar Ouarzate zeker wel was! De route was erg mooi langs het atlas gebergte. 🌊Weinig verkeer op super snel rijdende bussen en super sloom rijdende overbepakte vrachtwagens na. 🚛We hebben bergdorpen gezien, bergen en vooral enorme uitgestrekte, adembenemende valleien. Uiteindelijk uitgekomen hier in Ouarzazate. Er zijn hier verschillende filmstudio's en bijzondere gebouwen. 🕍Na rondrijden en zoekend naar allerlei hotels uiteindelijk gestrand bij een Ibis hotel. Na even op het bed bijgekomen te zijn van de rit zijn hebben we heerlijk Marokkaans gegeten op weer een dakterras. Ik at de lekkerste maaltijd tot nu; een vegetarische tajine. Nu weer terug in het hotel. Morgen rijden we naar de gorges!
Morocco 🇲🇦
Ouarzazate