Quick Mart, Oman - Polarsteps

We bezoeken in de omgeving van Al Hamra de oude stad die wel 400 jaar oud is en de oudste is van Oman. Daarna is het tijd om verder te trekken richting Nizwa. De geitenmarkt is enkel vrijdags dus die missen we. Heb er geen spijt van want voor de dieren is dat uitermate stresserend. Het is 12h00 dus is alles weer dicht tot 16h30. We bezoeken in afwachting het 17de eeuwse fort van Nizwa en de oude souks. We laten de auto’s wassen die er niet uitzien na de rit van gisteren en gaan op zoek naar een garage om mijn olie te verversen, Eric rijdt op een gegeven moment achteruit, niets te zien doch iemand anders wil ook achteruit rijden, niets te zien en dan ….. bonk. Lichte schade aan beide wagens, gedeelde schuld dus wordt er besloten om het zo te laten. Gelukkig maar. Nog even de olie verversen van mijn Landrover en dan zetten we ons terug op de weg. We hebben nog 6 dagen voordat we het land moeten verlaten dus rijden we nog een stuk door. Het is donker, écht donker. De maan is opnieuw nergens te zien. Dag 57 Totaal afgelegde afstand : 12.210 km
  1. JanTolleneer
  2. Antwerp - Cape Town 2022-2023