San Bartolomé De Tirajana, Spain - Polarsteps
Dag 3 - Huizenjacht
Goedemorgen 🇮🇨. Eerst een kop koffie.. ☕
Vandaag de eerste twee bezichtigingen gehad en wij waren best wel nieuwsgierig. 🫣 Op 1 van de 2 hadden wij stiekem toch onze zinnen al gezet.
Uiteindelijk dus toch helemaal verkocht bij bezichtiging 2. Een prachtige bungalow, met een mooie, hele ruime, afgesloten tuin voor onze hondjes. 🏡 Dit weekend tekenen! ✒️ Wat een heerlijk nieuws! ☀️😁 #ZetDeBBQmaarKlaar
Bart heeft vanmiddag ook meteen zijn eerste sollicitatiegesprek bij een eetcafé gehad, waar hij (natuurlijk) is aangenomen. Helemaal top! 👍
Voor zaterdag en dinsdag nog drie sollicitatiegesprekken gepland, en wie weet wat nog maar in het vooruitzicht! 🛄
Vanavond naar 'Noche de San Juan'. Want morgen is het een officiële feestdag, die hebben ze hier best wel héél erg veel. 😅 Maar! San Juan: De traditionele opening van de zomer in Playa del Inglés. Met artiesten en shows en om 12 uur middernacht wordt er zo'n 30kg vuurwerk afgestoken. 🧨🎆
Ohja, en volgens de traditie moet je om middernacht ook de zee achteruit inlopen! Dus, wat doen wij? Intergreren! 😀🇮🇨🌊🏃
Al met al, dag 2.. TOPDAG! We proosten er vanavond eentje op, want dit hebben wij stiekem toch al wel verdiend.. 🥂🍾
PS. Ook nog even naar de IKEA geweest vandaag. Een ander hoofdkussen is voor de nachtrust toch echt wel noodzakelijk. 😅 Haha.. 😴💤
🇮🇨 Gran Canaria • 📦
San Bartolomé De Tirajana