Bogotá, Colombia - Polarsteps

Na maanden voorbereiding en schuiven in de planning (Maarten gaat begin augustus op clubvakantie, Sabine moest nog iets stoms doen met Triton en ik zou een bezoek aan Lowlands halverwege augustus toch ook erg kunnen waarderen) begon onze reis naar Colombia dan eindelijk!! Niet minder dan 29 uur hebben we van deur tot deur gereisd om aan te komen in Bogota, onze eerste bestemming. Een helletocht zou het worden en een helletocht werd het. Het opzien tegen de reisdag bleek meer dan terecht te zijn. De acht uur durende overstap op Parijs is ons bijna fataal geworden. Met bloed doorlopen ogen hebben we op het vliegveld op de grond geslapen en we dachten dat er geen einde zou komen aan deze dag. Toen we in het vliegtuig stapten naar Bogota, hoopten we dat onze zorgen als sneeuw voor de zon zouden verdwijnen maar niets bleek minder waar. De huilende kinderen zorgden ervoor dat Maarten en ik tijdens de 10 uur durende vlucht niks tegen elkaar gezegd hebben en dat we barstend van de irritatie snakten naar onze aankomst in Bogota. Rond een uurtje of 19.30 lokale tijd kwamen we dan eindelijk aan. En gelukkig waren we binnen No time in het hostel in de oude stadswijk La Candelaria. Bogota is een erg indrukwekkende stad op ongeveer 3000 meter hoogte in de bergen, en dat merk je tijdens het bewegen en ook zeker tijdens het roken van een sigaretje. Meer kunnen we er nog niet over vertellen, morgen gaan we het allemaal zien! Nu gaan we lekker slapen, want ze zijn helemaal kapot. Vamos parceeee
  1. Colombiaaaa
  2. Bogotá