Khlong Toei, Thailand - Polarsteps

De wake up call om 6.30u deed vanochtend toch zeer. Maar wie wat wilt zien moet er wat voor over hebben. Een gevulde en afwisselende daginvulling. Ondanks de temperatuur van 38/ 39 graden, waarbij de zonnebrandcrème er nog sneller afdroop dat dan je het erop smeerde, lieten we ons niet kennen. Vanochtend een stadstour gedaan. Waarbij ik onder andere onderstaand heb mogen bewonderen. -Wat Ratchanatdaram or Loha Prasat met veel goud. -Wat Phra Chetuphon (Wat Pho). (Liggende gouden buddha, uitdaging om die in het geheel op de foto te krijgen.) -Het paleis, The Grand Palace bezocht. -Wat arun van een afstandje bewonderd met een bakje koffie aan het water. -Wat Pathum Khongkha -The (rode) giant swing, met daarachter Het mooie Wat Suthat Thepwararam. -Een kiekje gemaakt incl orginele deur van Wat Ratchabophit Sathitmahasimaram -Dwars door de markt, waar ik overigens toch geen trek van kreeg. Ondanks alle Thaise delicatesse. Na een traditionele lunch zijn we gaan varen in een longtail boat op de chao phraya river. Langs paalhuis dorpjes, tempels en richting het luxere gedeelte van Bangkok. Afgesloten met een Mexicaanse maaltijd (voor de afwisseling) en een mooie zonsondergang. Wat een indrukken in het drukke Bangkok. Maar ondanks de vele prikkels kan ik erg genieten van de prachtige tempels, de geduldige en vriendelijke bevolking en de gezelligheid van de groep.
  1. Thailand
  2. Khlong Toei