Buenos Aires, Argentina - Polarsteps
Oké, wat ben ik gisteren nog rijker geworden :
- een koffietje van €1.78 (MET 2 koekjes)!
- Een wandeling door de stad inclusief blaren.
- Een lokaal Argentijns biertje (van een halve liter) in een verpaupert cafeetje met de ouwe vandagen die lekker de krant aan het lezen waren om me heen. Het pilsje kostte me €3.40 maar includeerde een extra moment van bewustwording! In het bijzonder vanwege m’n lieve zorgzame broer.
- Sokken vol liefde van de dinnetjes <3
In de avond afgesproken met mijn maatjes vriendin en haar vriend in een Argentijns restaurant met Franse vibes. Zij zijn samen een wereldreis aan het maken (betere honeymoon kun je niet wensen !🙉)
We hebben even lekker culinair wijntjes gedronken en een hapje gegeten. De wereld is dan toch ineens klein wanneer je verteld dat je naar Argentinië gaat…
Ik val uiteindelijk in slaap op ‘Milow met ‘really rich’🎶
Vandaag was mijn hoogtepunt de fietstour door de stad! Heerlijk zo op de fiets, helmpje op en gaan met die banaan! Alsof je nog bij Lunet werkt ;). Wat mij betreft ook de beste manier om de stad te verkennen! Blij dat we ‘fietsen’ in Nederland mee hebben gekregen! Daar sta je dan pas bij stil 😊.
De gids was een boeiende verhalen verteller en omdat het in het Nederlands was, kon ik het nog volgen ook ! 😉
Hierna weer wat mixed feelings gekregen over dit alles en was het even zoeken.
Om mezelf wat af te leiden alsnog naar de grootste bibliotheek geweest van omstreken. Heftig maar gaaf!
Eenmaal in het hostel even toegegeven aan wat er is en daar zit ik nu met een biertje en wat chips rustig naar voetbal te kijken naar Bocas Juniors (daar waar de almachtige Diego Maradona heeft gespeeld voor 1 jaar) tegen Vélez Sársfield. Spannender dan 2-1 wordt het niet.
‘Where to begin’
Buenos Aires