Buenos Aires, Argentina - Polarsteps

Tanta tiempo! Oftewel ‘dat is weer even geleden’ ! Vandaag is het 10 maart en ben ik alweer meer dan 2 weken op rak. Si quieres mejorar tu espanol es importante ir a clase. Zo is mijn langere avontuur in Buenos begonnen! ‘want als je Spaans een klein beetje wil kunnen volgen, is het belangrijk om weer de schoolbanken in te duiken.’ 🤓 Gisteren sloot ik de klas af en vanaf nu zal ik het moeten doen met het geleerde + mijn maat ‘duo Lingo’. Op de foto mijn klasje van afgelopen week. Voor de fanatiekelingen nog een paar zinnetjes passend bij mijn activiteiten afgelopen weken : - Un cafe por favor: een koffie alsjeblieft ☕️ - Yo corre en el parque : ik ga rennen in het park 🏃🏼‍♀️ - Hacer es calor: het is verrekte warm, lees; 38 graden🥵 - Yo necesito dos cervezas por favor ( hoef ik de meeste niet uit te leggen ) 🍻 - Yo quiero 2 vinos ( op 1 been kun je niet staan 🥂) dit slaat op de wijnproeverij afgelopen week. - Mi gusta Steve McCurry su expocision: ik houd van Steve McCurry zijn foto tentoonstelling -El show de tango estuvo hermoso! : De tango show was mooi! - Que! Wat ?! - La necesidad de paz y naturaleza ha aumentado en los últimos días : De behoefte om richting de rust en de natuur te gaan! 🏞️ Ongeacht ik zeker wel wat opgestoken heb, voel ik aan alles dat het tijd is om door te gaan. Tot slot wil ik nog even delen dat ik donderdagavond nog last moment kaartjes wist te scoren voor een voetbalwedstrijd. Hurucan tegen Sporting Cristal waar ik samen met mijn klassenmaat/ oldtimertje Gabriëla naartoe ben geweest. Ik zag de heenweg als een uitdaging en misschien ook wel een beetje als een drempel doordat we beide alleen richting het ticket kantoor moesten komen in de avond. Toch mocht ik ervaren dat de meeste mensen toch weer deugden en heb ik genoten van een sfeervolle wedstrijd ook al werd het maar 0-0! ⚽️ El Domingo (manana) que viene nos viaja ir a El Calafate con mi amigo de Hollande! Zin in!
  1. ‘Where to begin’
  2. Buenos Aires