Buenos Aires, Argentina - Polarsteps
Terug in the big big city voelde als thuis komen! Wie had dat gedacht voor deze boeren triena uit Leenderstrijp! 🧑🌾
Lekker de hardloop schoenen weer aan en het rockcyclen ontdekt deze paar dagen 🚲!
Dit keer vanuit San Telmo de stad met wat wandelingen nog meer verkend en zo zie ik ineens die oudjes van ons een dansje doen in de straat. (Zie filmpje)
Ondanks een stad nooit volledig bij me zou passen voor langere tijd, voelt het alsof ik hier wel langer zou kunnen zijn.
Buenos Aires, Buenos Aires, Buenos Aires… wat ben je ook een stad van de gekke ideeën zeg!
…
Ineens was het tijd om er een neuspiercing in te jassen namelijk! 🐽 🙊
Haha nee geloof het of niet, dit was iets waar ik al jaren over nadenk maar echter iets wat ik maar met enkele gedeeld heb. Waarom dan niet eerder gedaan? Simpel weg door (eventuele) ‘voelbare oordelen’! En schijnbaar voelt dat op reis dan toch anders!😊 dus…
Gelukkig stond m’n lieve digitale supporter me bij! 😷💙
Op de de een na laatste dag in B.A. wandel ik door de groene, bloemerige, rustgevende Japanse Tuin en in de avond pakken we nog een ‘Bomba de Tiempo’ show mee. Een groep drummers die volledig improviseren op de dirigent met hun djembees, bongo’s, conga’s, trommels en andere ritmische instrumenten! 🪘🎼🥁
Ik slaap mijn laatste nachtje in mijn eerdere hostel van een aantal maanden geleden in omgeving Palermo waar we nog een drankje na pakken. De ochtend erop nog een koffie tentje aangedaan en dan vertrek ik weer richting de Argentijnse kant van de Iguazu Falls !
Bob Marley staat me bij met ‘three little birds’ tijdens de tocht .🎶
Nou.. laat die imposante watervallen maar komen ! 💦 🤩!
‘Where to begin’
Buenos Aires