Ko Pha-ngan, Thailand - Polarsteps

Groeten vanaf Ko Pha-ngan! Deze 3 heerlijke dagen hebben wij besteed door vooral lekker te relaxen en te genieten van het weer. We hebben 1 excursie gehad, snorkelen! We zijn naar 2 plekken gevaren om te snorkelen, dit was erg leuk en we hebben super veel vissen en koraal gezien. Helaas heb ik een klein ongelukje gehad door mn voet open te halen aan dood koraal, gevolgd door ontzettend stekende pijn... Gelukkig, door de goede verzorging van onze reisgids, ben ik nu weer helemaal de oude. De rest van onze tijd hier hebben wij dus lekker rustig aan gedaan. Ons hotel heeft een mooi zwembad en ligt direct aan de zee, dus relaxen was ook niet zo moeilijk. Ook kun je hier heel makkelijk een massage nemen, waar mam en Demi ook gebruik van gemaakt hebben. Ook hebben we een soort afscheidsdiner gehouden voor onze reisgidsen. Die zijn er op onze laatste bestemming namelijk niet meer bij. Pap heeft nog een goed woordje gericht naar reisgids Nat en iemand anders heeft dat gedaan voor onze andere reisgids Bastiaan. Erg leuk natuurlijk! Wij vertrekken vandaag alweer naar onze laatste bestemming, Ko Samui. Dit is een eiland niet ver van waar we nu zitten. Wij hebben er zin in maar zijn toch en beetje treurig dat het hier tot zijn einde loopt en we afscheid moeten nemen van onze gidsen. Maar niet getreurd, er wacht een prachtig eiland op ons. Tot snel!
  1. THAILAND
  2. Ko Pha-ngan