Pájara, Spain - Polarsteps
Maandag dag 2 van de vakantie. Vandaag heb ik niet veel gedaan. Smorgens eerst rustig naar het ontbijt geweest. Op de terugweg van het restaurant naar de kamer even op ontdekkingsreis geweest. Je kunt in dit park makkelijk verdwalen het is zo groot en je kunt in de gebouwen ook overal tussendoor en van gebouw naar gebouw met diverse doorsteken. Heb inmiddels de snelste weg gevonden van de hotelkamer naar het restaurant en de bar. Na het ontbijt heb ik de rechterkant van het complex bezocht waar 2 zwembaden liggen voor gasten boven de 16 jaar. Één is afgeschermd omdat je hier naakt mag zwemmen en zonnen. Aan die zijde zijn ook sauna's aanwezig. Aan de zeide waar ik de dag heb doorgebracht is het lekker rustig. Hier is ook de sportschool en de beautysalon aanwezig en een kleine poolbar. Bij dit zwembad wordt er geen muziek gedraaid. De meeste mensen liggen hier ook lekker te zonnen, lezen of trekken een paar baantjes in het zwembad. Vanaf dit zwembad heb je een heel mooi uitzicht over het strand dat beneden ligt. In Spanje is het zo dat de stranden van de staat zijn dit is dus ook de reden dat er nergens een privé strand is bij een hotel. Wat de hoteleigenaar wel mag is een deal sluiten met de verpachter van het stuk strand bij zijn hotel, dat is hier ook het geval. Je kunt voor een schappelijke prijs een bedje en een parasol huren voor een dag en die worden dan op je kamernummer bijgeschreven. Op het strand is er ook een watersportcentrum waar je vanalles als hotelgast kunt huren. Het was smorgens goed weer, maar later op de dag betrok de lucht. De temperatuur bleef lekker warm. Net voor het diner ( waar je een tijdslot voor moet boeken. Dit doe je via de app erg makkelijk ) begon het iets te sputteren en in eens was er een hele mooie velle regenboog. Na het diner op het terras nog van een dj en live muziek genoten en toen voldaan naar bed. Dinsdag ik aan de linkerkant van het hotel op ontdekkingstocht.
KimScholteintHoff2
Fuerteventura