Pájara, Spain - Polarsteps
Dinsdagochtend begint goed met een mooie zonsopgang. Voor vandaag niet veel in de planning lekker zonnen, zwemmen en lezen. Vandaag ben ik aan de andere kant van het complex geweest. Had een mooi plekje gevonden onder één van de vele afdakjes die je op het complex ziet. Deze was bij het activiteiten zwembad. Heb daar bijna de hele ochtend alleen gelegen dus lekker rustig. Het leuke is dat er de mogelijkheid is voor de kinderen om er individueel zwemles te krijgen. Zwemles in Duitsland is heel anders dan in Nederland dus is het mooi voor de kinderen dat ze zo meer leren. Smorgens een poging gedaan om via de app van TUI een excursie te boeken alleen dit lukte op één of andere manier niet met de betaling. Toen kreeg ik ineens een ingeving. De excursie die ik wilde doen had ik dacht ik ook in de Robinson Club app gezien. Dus gekeken en ja hoor de zelfde excursie voor de zelfde prijs. Deze via de app geboekt en kreeg netjes een berichtje dat de aanvraag in behandeling was genomen en dat ze met TUI contact opnemen en mij zo snel mogelijk lieten weten of het door zou gaan. Normaal duurt de aanvraag 24 uur voordat je weet of het doorgaat, maar ik kreeg net voor het avondeten een berichtje in de Robinson Club app dat het gelukt was en dat mijn ticket klaar ligt bij het sevice centrum. Deze kan ik morgen ophalen en dan ga ik vrijdagmiddag een catamaran tochtje maken langs de kust en de kans is groot dat ik ook dolfijnen en grienen ga zien, deze zwemmen hier veel in de zee. Ik verheug mij er nu al op. Het avondeten was vandaag erg leuk gedaan er was een soort van food truck festival gecreëerde binnen en buiten met een DJ die boven op het dak van het service center stond. Erg gezellig en erg lekker. Het is maar goed dat ik hier veel moet lopen om van A naar B te komen anders vliegen de kilo's er aan😅. Als het weer het toelaat dan ga ik morgenochtend de omgeving een beetje verkennen. Er moet een heel mooi uitkijkpunt zijn in de buurt dus wie weet zien jullie morgen foto's 😃
KimScholteintHoff2
Fuerteventura