Hahei, New Zealand - Polarsteps
Door naar paradijsje no 3! Wat een prachtige omgeving hier! Groene heuvels, witte stranden en bossen. De zon laat zich ook nog eens de hele week zien!
We staan nu op een prachtige camping, aan zee, met speeltuin en een hottub op de duin naast de camper. Perfecte plek om even lekker 3 nachten te blijven en de hele dag buiten te spelen! Hele dagen zandkastelen spelen, pizza eten en zwemmen!
Vandaag was Marjelijne jarig, en wauw, wat een verjaardag! Ontbijten met 7 verschillende taarten! Het verjaardagskado wat volgende kon niet beter, de ochtend duik verschenen er al snel 5 wilde dolfijnen die lekker heen en weer voor de kust aan het zwemmen waren (die bleken al een lange tijd niet meer gezien te zijn!) Ervaren als Marjelijne is zwommen ze ook nog een stukje mee! Wauwwwww! Daarna lekker geluncht met pizza in een wijnhuis! We hebben de dag rustig afgesloten op het strand met kuilen graven.
Hier willen we wederom wel weer een week blijven, toch gaan we nog een klein stukje doorrijden naar een afgelegen gebied met prachtige stranden!
Nieuw Zeeland
Hahei