Harlingen, Netherlands - Polarsteps

Vroeg op! Iets voor 6 uur stappen we in onze bus voor een weekend naar Vlieland. Niet om te camperen met de camper. Die is nog niet klaar. Nee! We hebben een lekker hotel geboekt. Je wordt immers maar één keer 50. 👵🏼 🎉🎈 Even uitwaaien op de Wadden. De wind door de (grijze 😉) haren, het geluid van de woeste zee, af en toe een regenbui. Het maakt niet uit op een eiland in de herfst. Want ook dan zijn de Wadden een mooie uitvalsbasis om even het gevoel te hebben om helemaal weg te zijn. Dat begint al op de boot er naar toe. Dit wordt Skyler’s 🐶 eerste reis. Spannend! Veel piepen en zwetende kussentjes 🐾😅 Eerst een lange rit in de bus. De bus kent hij inmiddels wel. Maar twee uur rijden in het donker is weer nieuw. Dan in die akelige fietskar naar de haven. De scheepshoorn is niets bij de natuurlijk sirene die achter mij in de fietskar zit 🙉📣 Het is Wad! De boot op gaan in zo’n kar is dan wel weer makkelijk. Maar traplopen moet je toch om in het passagiersgedeelte te komen. Blokkade! In het anker! Dat durf ik nie…gij zult toch naar boven moeten jongen. Dus weer nieuwe ervaring erbij. Met enige trekwerk aan de lijn en niet zeuren de missie toch volbracht. Ja, ja het is Wad!
  1. Vlieland
  2. Harlingen