Hiouchi, USA - Polarsteps
Gisteren zijn wij vertrokken uit Yosemite. Beide vinden we het toch wel jammer om Yosemite te verlaten want wat hadden we graag nog een paar dagen in dit prachtige park door willen brengen. Gelukkig staan er nog veel meer van deze prachtige plekken op de planning om te bezoeken tijdens deze reis. De eerst volgende: Redwood national park!
De reis van Yosemite naar Redwood is lang en wij besteden dan ook meeste tijd van de dag in de auto. Gelukkig is de omgeving mooi en hoeven wij ons dus niet te vervelen in de auto. De natuur langs de weg veranderd langzaam van uitgedroogd gras naar groene bossen. Wanneer wij bijna op de camping zijn aangekomen rijden wij door prachtige bossen heen met ongelofelijk hoge bomen.
Wanneer de wekker in de ochtend gaat besluiten we eerst even onze voedselvoorraad aan te vullen bij Walmart. Het is onze eerste keer deze trip dat we in de Walmart komen. Als we binnen lopen kunnen we onze ogen bijna niet geloven. De winkel is ongelofelijk groot en er worden producten verkocht van eten tot aan tv’s. Groente is er dan wel weer lastig te vinden….
Nu onze voedselvoorraad weer aangevuld is rijden wij door naar onze hike in Redwood. Wij wandelen 7 kilometer door een prachtig bos met gigantisch hoge bomen. Redwood bomen zijn namelijk de hoogste bomen ter wereld. De omgeving geeft mij het gevoel dat ik in jurassic park zit. Gelukkig komen er natuurlijk geen dinosauriërs ineens uit de bosjes rennen. Het kunnen alleen meer beren of poema’s zijn. Geruststellend idee toch?
Na de mooie wandeling rijden wij langs de kust terug naar onze camping. De dag is weer voorbij gevlogen. Morgen is het alweer tijd om naar het volgende park te rijden!
Roadtrip United States 🇺🇸
Hiouchi