Teton County, USA - Polarsteps

Vroeg in de ochtend vertrekken we van Yellowstone naar grand teton national park. Het is maar een kleine twee uurtjes rijden dit keer. Helemaal aangekomen in het nationale park besluiten wij eerst even in te checken bij de camping. Joël laat de reservering van de camping zien bij de ingang. De man achter de balie kijkt Joël toch een beetje vreemd aan en zegt uh ik denk dat er iets fout is gegaan. Wij hebben namelijk niet 10 en 11 juni geboekt maar 10 en 11 juli. Tja klein foutje moet kunnen toch? Alle camping zitten vol maar van een ranger krijgen wij de tip dat we kunnen kamperen in het nationale bos. Wij rijden door het park en hebben een prachtig uitzicht op het teton gebergte. Het park is niet heel groot maar wel heel mooi. We lopen langs een meertje wat voor de bergen ligt. Het is vandaag heerlijk weer dus we genieten bij het meer van de zon. Erna besluiten we nog een kleine wandeling door het park te maken. Tijdens deze wandeling hebben we een goed uitzicht op de bergen. De dag vliegt voorbij en het is tijd om een camping op te zoeken. We volgen de tips van de ranger op en rijden naar het bos naast het nationale park. In dit bos mogen wij gratis kamperen. Wij hobbelen over zandpaden en zoeken een gras veldje op om de camper neer te zetten. Voor morgen besluiten we maar een iets luxere camping te reserveren. Natuurlijk nog even goed controleren of we de juiste datums boeken! Morgen rijden we door naar Salt lake city om even tot rust te komen voor we doorgaan naar de volgende nationale parken!
  1. Roadtrip United States 🇺🇸
  2. Teton County