Ars-en-Ré, France - Polarsteps
Vandaag het eiland ontdekt! Eerst zijn we naar het stadje Saint-Martin-en-Ré geweest. Een mooi en gezellig stadje! Alles is hier zo mooi, mooie bloemen overal 🌹🌺🌸🌻 Het voelt niet als Frankrijk, echt alsof je helemaal ergens anders bent!
Daarna zijn we naar een cabana geweest om oesters te eten! Voor ons beiden de eerste keer, dus een beetje prutsen hoort daar dan ook bij 🤪 Merijn vond het lekkerder dan ik, maar ik vond het niet tegenvallen! We hadden ook mosselen en garnalen, die vond ik dan wel weer heel lekker! We keken uit op zee waar de oesters gekweekt werden, leuk om te zien!
Toen even afkoelen aan het strand! Taco is weer als een wilde tekeer gegaan, echt heel leuk om te zien. Het strand is wel zijn nieuwe favoriete plek, heeft hij even geluk de komende weken 😃
Vanavond wilden we nog naar de zoutvelden maar daar kun je helaas alleen met de fiets bij komen. Wel een zakje Fleur de Sel kunnen kopen! Toen nog helemaal naar het einde van het eiland gegaan om de vuurtoren te bekijken, om de avond te eindigen met een heerlijk diner in een gezellige tuin!
Morgen gaan we verder naar Spanje! 🇪🇸 Een ritje van 5 uur, dus dat is wel oké! Nu nog even wat opruimen en weer lekker naar bed. Morgen nog een fijne ochtendwandeling op het strand voordat we de auto in stappen. Fijne avond!
Spanje 2022
Ars-en-Ré