Zarautz, Spain - Polarsteps

Vandaag zijn we een dagje naar San Sebastián geweest en dat was leuk! Thanks iedereen die ons toch overgehaald heeft te gaan 🤪😃 Eerst zijn we met de funicular de berg op gegaan voor een prachtig uitzichtpunt! Taco trok ook veel aandacht, al was ie ook niet te missen.. hij ging in de schaduw liggen, midden in het gangpad. Maar telkens als hij aandacht kreeg was ie ineens weer wakker en blij dat ie was! Wij konden ondertussen rustig rondkijken en leuke foto’s maken, ideaal! Daarna even heerlijk in een parkje aan het strand gezeten voor wat rust voor Taco. Hij mocht er helaas niet het strand op 😞 In de middag zijn we de oude stad in gegaan en dat was zo leuk! Mooie, oude stad, veel sfeer en vooral heel veel pintxos!! Dat hebben we dan ook vooral gedaan, dan is je dag al snel goed toch! Overal lekkere kleine hapjes met een biertje en een sangria, ondertussen lekker kijken naar wat we allemaal voorbij loopt en de prachtige gebouwen. Wij hebben ons heel erg goed vermaakt vandaag! We hebben de hele middag gegeten dat we in de avond niets meer nodig hadden 🤭🤰🏽🫃🏽 Merijn is nog even naar de kapper geweest, dus hij heeft ook weer een fresh kapsel! Daarna was het tijd om San Sebastián te verlaten en zijn we nog naar een klein strandje geweest waar Taco illegaal kon zwemmen 😃 Om er te komen moest je wel even super smalle paadjes trotseren.. de heenweg ging beter dan de terugweg ✌🏼😉 Nu weer terug in ons appartement zodat Taco lekker kan slapen en wij een plannetje maken voor morgen. Fijne avond!!
  1. Spanje 2022
  2. Zarautz