Los Angeles, United States - Polarsteps
Lein is heel blij om in Los Angeles te zijn, ze verloor er gewoon een been van. (Mam dit is een grapje, het gaat om de eerste foto. Ze heeft zeker weten allebei d’r benen nog!)
Maar we zijn vanmorgen lekker vroeg vertrokken uit San Diego. Het waren 2 vermoeiende uurtjes rijden, want het verkeer lijkt hier wel op Mario Kart, je wordt nog net niet bekogeld met schildpadjes en bananenschillen haha. Maar zonder dollen ze rijden hier gewoon waar plek is en het liefst van links naar rechts. Aangezien ik aan het rijden was, was ik zeker weten ook heel blij dat we heel aangekomen waren!
Het motel waar we in verblijven is ook echt een typisch Amerikaans motel! Helemaal leuk. We konden zelfs al inchecken om 12.30 uur dus konden we meteen even op de kamer lunchen en even kort bijkomen om weer de stad in te gaan.
Onze eerste stop was de Hollywood Walk of Fame natuurlijk! Even wat sterren van de sterren spotten. Het was vooral een hele lange straat en we zijn nog wat souvenir winkeltjes in geweest. Altijd weer genoeg te winkelen bij ons haha.
Daarna zijn we weer de auto ingestapt richting het Griffith Observatory. Dit is een sterrenwacht, waar we mooi uitzicht hadden op het Hollywood Sign en de stad! De Observatory zelf was ook heel interessant binnen. We hebben via een telescoop nog naar de zon kunnen staren!
Na de Observatory zijn we gaan hiken de Hollywood Mountain op. Boven hebben we gewacht op de zonsondergang. Dat duurde nog wel even dus we hebben vooral genoten van het uitzicht (en 100 foto’s gemaakt). We hoorden ook ineens coyotes naar elkaar blaffen/huilen. Heel bijzonder! En gelukkig waren we niet alleen op die berg haha. Anders waren we in 3 seconde weer beneden geweest.
Het lange wachten op de zonsondergang was het zeker meer dan waard! Wat een prachtige kleuren en zo mooi om de stad van kleur te zien veranderen! Zoveel foto’s van gemaakt!
Na de zonsondergang zijn we weer afgedaald naar de auto en was het weer Mario Karten terug naar het motel. Daar hebben we nog even lekker gegeten en toen terug gegaan naar de kamer.
Morgen gaan we naar Santa Monica en Venice Beach. Een lekkere stranddag dus. Ook heerlijk en weer even wat anders!
Tot snel!
Liefs, Loes en Lein