Morro Bay, United States - Polarsteps

Vanmorgen ons laatste ontbijtje in Los Angeles. We waren weer vroeg vertrokken richting Morro Bay via de Highway 1. Het begin van Highway 1 was in Santa Monica. Dat betekende voor ons nog 45 minuten Mario Karten door LA. Nadat we dat hadden overleefd konden we echt langs de kust gaan rijden omhoog. Malibu Lagoon was de eerste stop die we tegenkwamen. Hier was het echt prachtig! Zoveel mooie foto’s kunnen maken en zo kunnen genieten van het uitzicht. We raakten ook nog aan de praat met een architect die daar woonde (Nederlandse vader, zo kwamen we aan de praat haha). Die kon ons nog vertellen dat alle huizen bij de pier in Malibu tussen de 30-50 miljoen dollar kostte. Nog even door sparen dus haha. Zo zagen we nog wel meer van dat soort huizen in Malibu. Echt bizar. Onze tweede stop was Zuma Beach. Hier ook nog kunnen genieten van het uitzicht! Ook weer een prachtig strand. Toen we weer terug wilden rijden de Highway 1 op, moesten we nog een weg over die overstroomd was. Ook weer bijzonder midden in de zomer. Nooit saai hier blijkbaar! In Santa Barbera, onze volgende stop, lekker geluncht bij Mesa Verde, een vegetarisch restaurant waar we echt onwijs lekker hebben gegeten! Hebben er de hele middag vol van gezeten haha. Was wel echt een aanrader! Gisteren hadden we ook nog ontdekt dat er nóg een outlet op de route lag bij Pismo Beach. Hier hebben we natuurlijk ook nog even geshopt en zijn weer goed geslaagd. Lein ziet er ondertussen helemaal uit als een Tommy meisje haha. Aan het eind van de middag kwamen we aan in Morro Bay. Onze tussenstop op de Highway 1. We hebben eerst even lekker een hapje gegeten in het dorpje zelf. En natuurlijk zijn we nog wat winkeltjes langs de boulevard afgegaan! Echt een leuk sfeertje hier! Na het eten zijn we nog naar de Morro Rock gelopen. Hier hebben we in het water nog zee otters gespot! (Die foto waar je denkt dat we een foto hebben gemaakt van drijvend hout, dat waren de zee otters haha!). Wat waren die onwijs schattig! Hoe ze zwommen ook, ik kon er eeuwig naar blijven kijken! Vanaf Morro Rock ook mooi uitzicht op Morro Bay, toen het donkerder werd en alle lichtjes aangingen was het helemaal prachtig! Na onze verkenningstocht zijn we lekker terug gegaan naar het motel. Morgen gaan we alweer (vroeg) verder, door naar Santa Cruz! Tot snel! Liefs, Loes en Lein
  1. USA
  2. Morro Bay