Ban Ta Khun, Thailand - Polarsteps
ās Avonds aangekomen in Khao Sok zijn we bij ons huisje gekomen. Een van de stellen (Henk en Ruby) die we tegenkwamen in Ao Nang zaten in deze minivan en hadden ook toevallig dezelfde verblijfplek als ons. We hebben dan ook gezellig samen een jungletour geboekt voor de 2 opvolgende dagen. Na het boeken van deze tour hebben we lekker gegeten met zān 4en en zijn we op tijd gaan slapen voor de Jungletour.
De volgende dag stond deze tour op het programma, we zijn opgehaald met een minivan en richting het national park van Khao Sok gereden. Hier zijn we per boot richting ons verblijf voor de komende nacht gevaren, dit waren kleine huisjes op het water midden in de jungle, heel erg gaaf!! Na het inchecken hebben we even gekajakt en daarna zijn we naar een waterval gevaren. We zijn door deze waterval naar boven gelopen en via een andere weg weer terug. Onderweg nog aan een liaan mogen slingeren waar Ise bijna haar enkel bij brak š
. Was echt leuk om te doen, ennn de voetjes waren lekker nat geworden wat we vooraf niet hadden bedacht haha. Hierna hebben we Thais eten gekregen en hebben we ās avonds onder het genot van een welverdiend biertje stelletjes gespeeld.
De volgende ochtend ging de wekker om 06:30 om vervolgens om 06:45 op de boot te zitten voor een ochtendsafari. Na een prachtige zonsopgang hebben we nog wat kleine apen in het wild kunnen spotten! š na deze ochtendsafari hebben we een Thais ontbijt gehad en konden we uitchecken. Hierna gingen we weer de boot in en zijn we naar een cave gevaren, hier hebben we erg veel vleermuizen en mooie kalkstenen gezien. Hierna zijn we teruggevaren en hebben we nog een Thaise lunch gehad.
Na deze leuke en mooie jungletour zijn we met de minivan richting Surat Thani gereden, waar we nu zijn. Hier hebben we lekker rondgewandeld. We hebben zometeen de nachtboot richting Ko Toa.
Thailand 2022
Ban Ta Khun