Koh Tao, Thailand - Polarsteps
Onze volgende bestemming was Koh Tao. Hier zijn we om 06:15/30 aangekomen met de nachtboot. We zijn eerst richting ons resort gelopen en hebben onderweg wat gegeten bij een leuk ontbijttentje. Hierna hebben we onze spullen kunnen droppen en hebben we gelijk een scooter gehuurd🛵. We zijn met de scooter het eiland van 21km2 gaan verkennen en hebben al gelijk veel kunnen zien. We zijn bij 3 mooie viewpoints geweest en hebben Thais geluncht bij een leuk baaitje. Na deze mooie scootertocht zijn we even naar een vintage winkeltje geweest, hebben we lekker gegeten aan zee en hebben we nog een heerlijke oliemassage gehad.
De volgende dag stond de snorkeltrip op het programma. Ik was hier vooraf niet erg fan van maar vond het toch echt heel gaaf om te doen. We hebben erg veel geluk gehad met zowel het weer als de dingen die we hebben kunnen zien. We zijn eerst naar 3 verbonden eilanden geweest met een mooi viewpoint en daarna zijn we gaan snorkelen op 4 verschillende plekken. We hebben heeeel veel vissen, mooi koraal en 3 schildpadden gezien 😁🐢. Na de leuke snorkeltrip hebben we de zonsondergang bekeken aan het strand met een goeie cocktail. Hierna zijn we uiteten geweest en wat leuke barretjes afgegaan, eerste naar een ladyboy bar, en daarna wat barretjes met live muziek en karaoke 🎤.
Vandaag hebben we lekker uitgeslapen, hebben we heerlijk ontbeten bij een leuk tentje en hebben we nog even lekker gezwommen bij ons resort. Momenteel zitten we op de boot richting onze volgende bestemming, Koh Phangan.
Thailand 2022
Koh Tao