Certaldo, Italy - Polarsteps

Vandaag verlaten we Milaan en rijden wij naar onze nieuwe accommodatie in Certaldo. Voordat we in de auto stappen scoren we nog even ontbijt bij het heerlijke bakkertje. Dit eten we onderweg naar de auto op. Vandaag rijden we zo’n 4 uur. We besluiten ook nog een aantal stukjes niet via de snelweg en tolweg te rijden. Dit was heel leuk om te doen omdat je dan door al die leuke dorpjes en mooie bergen heen rijd. Als tussenstop gaan we naar de toren van Pisa want als je in de buurt bent mag je dit natuurlijk niet over slaan. Onderweg gaan we nog langs de supermarkt voor ontbijt spullen. Inmiddels is het heel hard gaan regen dus nemen we de snelste route naar het dorpje Eind van de dag komen we aan bij ons nieuwe verblijf waar we 6 nachten hebben geboekt. Een goede uitval basis voor allerlei leuke activiteiten in de omgeving! We krijgen een hele rondleiding door ons huisje door de verhuurster. Vervolgens snel onze spullen uit de auto en boodschappen in de koelkast. We eten heerlijk in het oude stapje!
  1. Italië
  2. Certaldo